Výroba príležitostnej poštovej pečiatky

Príležitostné poštové pečiatky (ďalej len PPP) sú vydávané v prevažnej väčšine na základe objednávok verejnosti k významným spoločenským udalostiam. Objednávateľ si môže podľa predpisov Slovenskej pošty, a. s., venovaných výrobe rytých poštových pomôcok, dodať vlastný výtvarný návrh.

Viac...

Slovenská pošta získala prvé miesto na svetovej výstave PORTUGAL 2010!

V dňoch od 1. do 10. októbra sa POFIS zúčastnil v Lisabone v Portugalsku svetovej výstavy poštových známok PORTUGAL 2010. Počas tohto významného celosvetového filatelistického podujatia sa konala aj súťaž Svetovej poštovej únie pre poštových operátorov - vydavateľov poštových známok. Slovenská pošta sa v tejto súťaži, ktorej sa zúčastnilo 16 krajín, umiestnila spolu so Španielskou poštou na 1. mieste pred Portugalskou a Maďarskou poštou.

Viac...

Vitajte na našej novej internetovej stránke

Vážení priatelia,
vitajte na našej novej internetovej stránke, ktorá prešla radikálnou zmenou. Hlavným cieľom novej vizualizácie bolo na jednej strane zjednodušiť a zatraktívniť jej obsah a na strane druhej zosúladiť dizajn stránky s ostatnými internetovými stránkami Slovenskej pošty, a. s., v rámci stratégie korporátnej identity.

Viac...