Anketa o najkrajšiu známku roka 2019

anketa

Viac...

Počas slávnosti Dňa poštovej známky a filatelie boli udelené ceny za najkrajšie poštové známky roka 2019

18.december je Dňom poštovej známky a filatelie, ktorým si Slovenská pošta, a.s., pravidelne každý rok od vzniku samostatnej republiky symbolicky pripomína vydanie prvej česko-slovenskej známky.

den znamky

Viac...

Architektúra na malej ploche

PM1

PM2

Viac...

Poznáme najkrajšie známky sveta za rok 2018!

Minulý týždeň 30.10. 2019 sa v madridskej Real Casa de la Moneda udeľovali ocenenia za najkrajšie poštové známky sveta vydané v roku 2018 v súťaži „Nexofil the Best Stamp of the World“, v ktorej Slovenská pošta, a.s., dostala rekordný počet ocenení.

foto madrid

Viac...

Výstava Tri podoby M. R. Štefánika

Rok 2019 bol na Slovensku vyhlásený za rok Milana Rastislava Štefánika, od ktorého tragickej smrti uplynulo už 100 rokov. Slovenská pošta, a. s., Poštové múzeum sa k rôznym podujatiam, ktoré sa doteraz pri tejto príležitosti uskutočnili pripája výstavou predstavujúcou M. R. Štefánika v troch podobách - ako astronóma, ktorý pre astronomické pozorovania precestoval aj odľahlé končiny sveta, ako vojaka 1. svetovej vojny zameraného najmä na rodiace sa vojenské letectvo, a nakoniec ako politika diplomaticky pôsobiaceho v prospech vzniku Československej republiky.

Viac...

Inagurácia poštovej známky venovanej Ernestovi Zmetákovi

pozvanka zmetak

Viac...

Inaugurácia poštovej známky UMENIE: Ladislav Hudec

pozvanka hudec

Viac...

Inaugurácia poštovej známky z emisného radu Ochrana prírody

pozvánka hruška

Na podujatí bude zriadená príležitostná poštová priehradka a k dispozícii bude príležitostná poštová pečiatka s domicilom pošty Pruské.

Viac...

Inaugurácia poštových známok Spoločné vydanie s Čínskou ľudovou republikou

pozvánka čína

Viac...

Inaugurácia poštovej známky

kosice pozvánka

Viac...