• Tono 25. december 2018 @08:25

    Na zaklade komentarov ku znamkam vydanych v celom roku 2018, ale aj starsich rocnikov, davam na zvazenie, ci by POFIS a ZSF nemali vyhlasovat aj anketu o najnepodarenejsiu, teda najhorsiu znamku roka, urcite by sa stretla anketa s odozvou a mozno by to pomohlo aj vyberovej komisii a autorom pri navrhovani dalsich znamok.

  • micka 26. december 2018 @13:10

    Nová anketa nie je potrebná, stačilo by zverejniť z ankety jej záver rebríčka, ktoré poštové známky získali najmenej hlasov alebo tie, ktoré vôbec neupútali účastníkov. Avšak si treba uvedomiť, že sú emisie, ktoré budú vždy v popredí a naopak budú aj známky ktoré vcelku "neoslnia" ako bežné výplatné, napr. s prezidentom Kiskom.

  • Tono 28. december 2018 @12:28

    V ankete o najkrajsiu znamku roka posledne znamky v poradi nehovoria, aj keby skoncili na posledných miestach, ze patra do kategorie najhorsia, ci znamkovy nepodarok. V tejto ankete kazdy zucastneny navrhuje najkrajsie znamky. Ta nova anketa je o niecom inom. Boli by dve ankety...o najkrajsiu, resp. najhorsiu znamku. Co je na tom zle ??? Treba to len skusit, nie odsudit v zarodku na zanik. Ved ankety o nahorsie nieco sa bezne robia a nikto sa nad tym nepozastavuje, nepohorsuje, skor dava priestor o napravu a poucenie do buducna.

  • burcostefan 31. december 2018 @11:45

    ANKETA je prieskum mienky...v minulosti bola zameraná aj na FDC, pečiatky, rytecký prepis diela...nechápem prístup SZF k bežnej požiadavke, aby sa milovníci filatelie vyjadrili i k iným produktom SP a aj k názoru, ktorá poštová známka sa nám /a prečo/ nepáči, nesplnila svoju úlohu, či bola "nepodarkom" výtvarníka.

  • karolmilan52 1. január 2019 @20:52

    Najkrajším známkam nestačí dať iba svoj hlas, treba ich ukázať a popularizovať filateliu na verejnosti. Exponát na tému - Naše najkrajšie známky, zvládne aj začiatočník.