kedy sa začne hlasovať o najkrajšiu známku roku 2018 ?
Dobrý deň,
ešte budú do konca roka vydané dve známky, tak zatiaľ sa hlasovať nedá. Hlasovať v Ankete sa bude dať minimálne do konca mája 2019. takže naozaj sa nie je kam ponáhľať.
dakujem za info
Dobrý deň, pani Podolská kedy začne hlasovanie o najkrajšiu známku za rok 2019 prosím o informáciu
Ďakujem Jozef Krajčí
Ospravedlňujem sa , za rok 2018 /to by som moc ponáhľal/
Ďakujem
Dobrý deň,
hlasovanie je spustené už od 8. januára 2019. Je to uvedené na našej stránke v Blogu a aj na baneri na úvodnej stránke nášho webu.
Pozdravujem, boli už rozposielané poštové lístky s prítlačou najkrajšej známky 2018 a PPP ako poďakovanie hlasujúcim v ankete o najkrajšiu známku 2018, tak ako to bývalo po minulé roky ? Díky za info.
Ankety som sa zúčastňoval pravidelne s manželkou aj so synom až do Ankety roku 2016, keď nám neprišli poštové lístky ako poďakovanie. Ankety sme sa zúčastňovali výhradne poštovými lístkami. Vtedy neprišli viacerým - viď príspevky v sekcii blog tejto stránky k tejto téme. Lístky neprišli ani po viacerých urgentných emailoch. Potom vyšlo najavo, že v organizácii, ktorá to spravovala, bolo nejaké "zemetrasenie". Odvtedy ma táto téma nezaujíma. Teda ani manželku a syna.
Pekný dobrý deň prajem, databázu hlasujúcich ako aj odosielanie ďakovných poštových lístkov má na starosti priamo Zväz slovenských filatelistov. Informujte sa prosím na: zsfslov@gmail.com
Ďakujem za informácie, skúsim teda napísať ZSF.... ale je to potom smutné, ak takto kdesi v "koši", alebo zabudnuté skončili aj hlasy do ankety , ozaj nemá asi význam sa jej v budúcnosti zúčastňovať a poštový lístok aj s PPP si treba rovno objednať.
Ďakujem za informácie, tiež som napísal mail do ZSF.
aj ja som napísal mail ZSF a nič sa neudialo
Dobrý večer, tak mne bol poštový lístok dnes doručený , ďakujem .... aj keď neviem komu, kto ho zasielal, kedže pečiatka ZSF u odosielateľa ako bývala po iné roky teraz chýbala :-) Ale nedá mi ... komunikácia ZSF je nula bodov... na zaslaný mail žiadna odpoveď... ešte aj tie kravičky na lúke aspoň múúúú povedia :-)
Tiež môžem potvrdiť doručenie poštového lístka, milo ma to prekvapilo.
To je pekné keď lístky prišli. Uviedli sme tu nejaké roky, a tak som celkom nepochopil páni, lístky z ktorých rokov vám doručili?
Ja som písal k tohtoročnej ankete, čiže najkrajšia známka za rok 2018 a taký poštový lístok aj s PPP mi bol aj doručený
OK, ja som myslel, že vyrovnávajú resty za minulé roky. :D
Tiež môžem potvrdiť doručenie poštového lístka, napísal mail do ZSF
© 2024 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené