Dobrý deň.
Chcel by som hlasovať v ankete 2017.
Hlas sa snažím zaslať emailom na uvedenú adresu - anketa.znamka@slposta.sk , no mail sa mi vracia s odpoveďou - Address not found
Je chyba u mňa, alebo u Vás?
Ďakujem za informácie.
S pozdravom Rastislav Tomus
Dobry den,
mne sa prave tiez vratil mail z uvedenej e-mailovej adresy, cize chyba je na strane posty.
Dobrý deň,
hlasovať sa dalo do 30.5.2017. Teraz je už mailová adresa adresa neaktívna.
Dobrý deň, tí dvaja páni sa zrejme pýtali na novú " Anketu 2017 " vyhlásenú a v blogu uvedenú 15.12.2017....
Ja by som sa ešte opýtal k " Ankete o najkrajšiu známku 2016 " . Bol odosielaný ako poďakovanie za hlasovanie príležitostný poštový lístok ako po minulé roky ? Mne do dnešného dňa neprišiel. Písal som aj e-mail na ZSF ale neodpovedali. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň, poštové lístky k Ankete 2016 budú odosielané dnes s PPP dňa poštovej známky a filatelie.
p. Podolska mala pravdu. Dňa 20.12.2017 som našiel v schránke príležitostný poštový lístok k Ankete o najkrajšiu známku 2016. Ďakujem !
Príležitostný poštový lístok za ANKETU 2016 som dodnes /24.1.18/ neobdržal. ZSF mi na môj mail neodpovedá.Bude mi ešte zaslaný? Ďakujem za odpoveď a hlavne za zaslanie PL za "anketu" ktorej sa už dlhé roky zúčastňujem.
Ja som v posledných dvoch rokoch dostal, ale kolega nie. Je dosť možné, že sa to mohlo stratiť "po ceste" poštou, ako sa mi to stalo pred tromi rokmi.
Dobrý deň!
Dnes som sa veľmi potešila ako som sa pozrela do poštovej schránky. Pofis mi poslal dodatočne - príležitostný poštový lístok - alebo po dlhej ceste konečne dorazil ku mne.
Tak či tak veľmi som sa potešila a veľmi pekne ďakujem!
S pozdravom
Mgr. Némethová Gabriela
© 2024 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené