Naši hokejoví reprezentanti do 20 rokov získali na MS bronz. Po tej prehre v úvodnom zápase (8:0 s Kanadou) by to málokto tipoval, ale bojovali a nakoniec tú medailu získali a náš brankár Denis Godla sa stal najlepším hráčom šampionátu, najlepším brankárom a je aj v All-Stars výbere. Myslím, že by si zaslúžili známku, ved aj našim seniorom sa pri medailovom úspechu vydáva známka.
Úspech aj ja obdivujem. Myslím, ale že mládenec na známku musí ešte veľa dokázať, vo svojej ďalšej kariére.
Som však za vhodnú prítlač na pošotovom lístku k tejto športovej udalosti. Je to v kompetencii Pofisu.
No jednoducho nech pošta zveční nejako tento úspech (ani pečiatka by nebola od veci).
Dámy a páni, je tu možnosť pripraviť poštový lístok s prítlačou k 3. miestu mladých slovenských hokejistov na MS-20 v hokeji. Prosím, pomôžte nám s námetom, čo by bolo zaujímavé a výstižné zobraziť. Námety mi pošlite na emailovú adresu vojtech.jankovic@gmail.com čo najskôr, aby sme ich stihli spracovať a graficky upraviť.
Vopred ďakujem v mene všetkých fanúšikov a zberateľov, Vojtech Jankovič.
Všetci hráči vrátane trénera majú na úspechu rovnakú zásluhu. Malaby tam byť preto fotografia celého mužstva s trénermi. Takéto boli uverejené vo
viacerých printových médich.
© 2025 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené