• Peter 15. júl 2014 @23:56

    Dobrý deň.
    Ak Peter získa už 3 krát v rade zelený dres na TDF uvažuje Slovenská pošta o známke venovanej práve Saganovy? Ak by ste náhodou chceli vydať známku tak vás prosím o jedno. Nepokazte to ako ste úplne zničili známku prezidenta SR pana Kisku. Viem že nie vždy sa všetko podarí, ale známka prezidenta je totálny prepadak. No odbočil som. Vydate toho Peťa Sagana? Ďakujem za odpoveď.

  • MN 27. júl 2014 @16:24

    Určite by si to zaslúžil, vyhrať 3-krát za sebou zelený dres na najlepších resp. najvýznamnejších pretekoch sveta (presne tak, žiadne MS v cyklistike, ale TdF) je obdivuhodný výkon, ktorý nemá v análoch slovenskej (a aj svetovej) cyklistiky obdobu. Iné štáty by mu už dávno vydali niekoľko známok.

  • i.krizka 8. september 2014 @17:54

    Ak sme nevenovali známku cyklistovi olympijskému víťazovi z OH Motreal Tkáčovi, tak Sagan ešte musí počkať.

  • Peter 20. júl 2015 @10:14

    No neviem či Peťo dokáže tento rok znova získať zelený dres. Ja dúfam že to dokáže. Tento náš športovec momentálne najviac roby dobre meno Slovensku. Nezaslúži si takýto výkon odmenu? To bude pošta čakať kým umrie a až potom mu vydá známku? Niekto tu raz spomínal Cibulkovu. Ta mala úspešný jeden polrok. Sagan nás už zviditeľňuje vo svete 4 roky !!!

  • miloslav.figura 27. júl 2015 @14:00

    Myslím, že si zaslúži. Keď nejaký z dovolením primitív, vydal ofset 3. miesto reprezentantov v hokeji., čo kritizoval aj p. MUDr, Osuský /nielen/ v Merkur revue, tak nejaký asi ofset SP vydá. Veď to je naj zisk pre SP a trúfam si poznamenať, aj pre POFIS. Tak ako UTL "netradičné" vydanie BIB-

  • i.krizka 28. september 2015 @19:48

    Dúfam,že Sl.pošta,tak ako si uctila hokejistov, vydá aj známku PeterSagan, majster sveta. Je významná udalosť pre celý Slovenský šport i verejnsť.