17.november 1989

Pridať do obľúbených
  • i.krizka 14. november 2014 @20:02

    Oslavujeme už 25 výročia nežnej revolúcie, ktorá zabezpečila našu slobodu a demokraciu. Toto jubileum si v ČR uctili vydaním známky. Prečo Sl.pošta nie ? Popri udalostiach, ktoré sme si uctili, je práve taká niekoľko násobne významnejšia.

  • stamptk 19. november 2014 @11:06

    Nevydanie známky pri takomto výročí je hanbou Slovenskej pošty. Na českej známke je jednoducho napísané "nezapomíname", žiaľ Slováci áno...

  • i.krizka 20. november 2014 @09:55

    Pani Podolská, nechcete to vysvetliť, alebo radšej zmažete?

  • Vojtech Jankovič 20. november 2014 @14:19

    Pan Krizka, trochu nadhladu by neuskodilo. Vase prispevky boli zrusene, lebo nezodpovedali pravidlam slusnej komunikacie. Ja som bol jednym z iniciatorov, aby tak spravcovia tohto diskusneho fora urobili. Presnejsie: aby vas upozornili a ak nedojde k naprave, aby ich zrusili.

  • Vojtech Jankovič 20. november 2014 @14:23

    Nie, nezastavam sa pani Podolskej ani inych zatupcov POFISu, lebo je to skutocne hanba, za sme si nijako nepripomenuli toto vyznamne vyrocie. Chcem len upozornit, ze si treba dat pozor na priame osocovanie ludi - najskor si overte, kto je za to, ze znamka nevysla zodpovedny. Urcite to nie je pani Podolska, ktora nema nic spolocne s vydavanim znamok, ktore su v rezii "vyssich" institucii, ktore jednozncne zlyhali.... (trochu by zaujimalo, ci vobec dostali nejake podnety na vydanie znamky k tejto udalosti od zberatelov = teda aj od vas vsetkych, co tu kritizujete. Lebo ak nie, tak zlyhali aj ti, teda vy, cize my).

  • Vojtech Jankovič 20. november 2014 @14:38

    Co vsak mozeme kritizovat, a na to by som skutocne rad poznal odpoved, je otazka preco POFIS neurobil nieco, co je v jeho kompetencii a nepripomenul si toto vyrocie. Mam na mysli napriklad prilezitostnu peciatku, pamatny list, personalizovanu celinovu obalku alebo personalizovany UTL, pripadne iny z mnohych produktov, ktore bezne produkuje a vydava k inym, nielen podla mojho nazoru, vyrazne menej vyznamnym udalostiam. A to uz je otazka aj na pani Podolsku.

    P.S.: Viete, ze dokonca aj Rakuska posta pouzivala pri tejto prilezosti prilezitostnu peciatku so symbolikou ostnatych drotov? Pekne Slovacikum.......aspon nieco!

  • i.krizka 20. november 2014 @20:26

    Jednak s Vami pán Jankovič súhlasím,že Sl.pošta rozhodne mala túto udalosť nejakým dôstojným spôsobom pripomenúť. Toto som mal na mysli aj ja. Samozrejme,že pani Podolská nerozhoduje o emisnom pláne, ale odpovedá na dané otázky v Pofisfóre.Prečo by som ju teda neoslovil, aby za Pofis tento nedostatok, vysvetlila,nielen mne,ale širokej verejnosti. To slovacikum by som rád prijal.

  • i.krizka 21. november 2014 @09:02

    Nadväzne na myšlienku pána Jankvička,ja mám názor, že by Pofis ešte stále mohol vydať,napríklad poštový lístok s prítlačou a príl.pečiatkov k 25.výročiu 17.novembra a k pádu "železnej opony".
    Tento štátny sviatok by si to zaslúžil.

  • Vojtech Jankovič 21. november 2014 @11:42

    Suhlasim, stale je este cas. Asi uz nie na peciatku, ale na personalizovany UTL hej.

  • i.krizka 25. november 2014 @13:00

    Prečo nezaujme stanovisko k téme aj Pofis. Veď návrh na UTL je aktuálny.