Úspech Dominiky Cibulkovej

Pridať do obľúbených
  • MN 26. január 2014 @15:50

    Dominika Cibulková skončila 2. na Australian Open, grandslamovom turnaji (1 zo 4), čo je obrovský úspech. Kedže v tenise sa majstrovstvá sveta ako také nekonajú, grandslamy sa považujú za najdôležitejšie a najvýznamnejšie tenisové turnaje (hrajú sa na rôznych povrchoch). Bolo by pekné, keby aj Pošta dala najavo, že sme na Cibulkovej úspech hrdí.

  • nal 29. január 2014 @00:16

    nechcem byť zlý, ale toto asi nie je tým správnym motívom na mimoriadnu známku. v športe cyklista Sagan získal v Tour de France zelený dres, v minulosti naše tenistky Fed Cup či tenisti 2 miesto v Davis Cup...
    (na druhú stranu, vydali sme od zlatej po bronzovú medailu u hokejistoch...)

  • Peter 9. február 2014 @20:17

    Cibulková??? Táto hviezdička ktorej vyšiel jeden turnaj rovnako rýchlo jak vyšla.tak aj zapadla :-)) prišiel Fed cup a je po hviezdičke. No taký Sagan ktorý obhájil svoj úspech, alebo teraz „Anastasia Kuzminová tak týto by si to fakt zaslúžili!!! Ak ma niekto formu zaslúži si aj odmenu, ale keď niekomu vyde jeden turnaj a potom zapadne prachom tak sa máme teraz všetci akože postaviť na hlavu či čo?

  • i.krizka 8. september 2014 @13:29

    Zatial žiadny náš tenista nebol na poštovej známke. I keď si myslím, že Miloš Mečir, by čo do významu a úspechov patril do radu vedľa Popluhára a Dzurilu.
    Cibulková musí toho ešte veľa uhrať, aby sa jej dostalo takejto cti.