v emisných plánoch na r. 2014 a 2015 som nenašiel žiadny návrh na známku k tomuto výročiu. To si už vôbec nevážime SNP??? cirkevné sviatky majú každý rok nejakú známku!!!Myslím si že SNP sa určite zapísalo do dejín SLOVENSKA.
Dobrý deň, poštová známka "Slovenské národné povstanie" je zaradená v emisnom pláne na rok 2014 a je tam aj uvedená. Plánovaný deň vydania je 28.8.2014.
na portáli Slovenskej pošty je emisný plán kde nie je táto známka zaradená--na vašom som ju našiel...asi musím pozerať všetko okolo známok --Ďakujem za informáciu ...
prosím napíšte mi kde presne na portáli Slovenskej pošty ste nekompletný emisný plán našiel, aby sme mohli urobiť nápravu.
prišlo mi to na môj mail s adresou od --obsah@postoveznamky.sk---kde boli uvedené emisné plány na r. 2014 a 2015
Internetova stranka www.postoveznamky.sk nepatri Slovenskej poste, je to len partnerska webstranka, ktora cerpa z nasich informacii a za aktualizovanie informacii zodpoveda administrator tejto stranky.
ďakujem
Je nepochopitelné, že Slovenská pošta si takéto významné výročie pripomenula len známkou a nie hárčekom. Ešte aj s vydaním PL váhali a až dodatočne bol zaradený. Neviem čomu mám pripísať skutočnosť, že na FDC je namiesto pamätníka SNP na prítlači katolícky kostol. Prežil som SNP a viem, že v tomto kostole katolický kňazi burcovali proti SNP. Ide o neznalosť histórie alebo nevydarený vtip.
© 2025 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené