Dobrý deň,zúčastnila som sa ako každý rok ankety o najkrajšiu poštovú známku, FDC a pečiatku za rok 2010. Bolo zvykom, že ste účastníkom ankety posielali poštový lístok s prítlačou známky, ktorá sa umietnila na 1. mieste. Vlani to bola známka Madona z Ľubice. Chcem sa opýtať, či ste poštový lístok 194 CDV 192/11 posielali anketárom ? Ďakujem za odpoveď. Jana G.
Milo ma potešilo vydanie nového lístka so známkou poštovej stanice a s prítlačou pošty v Piešťanoch. Pošta tak priamo okrem iného prispela k úspešnému konaniu podujatia Dní filatelie Slovenska. Vydanie nového lístka rozšírilo portfólio námetov celín pre zberateľov. Zaujímalo by ma, či Slovenská pošta bude pokračovať so zobrazovaním ďalších historických pôšt na celinách a odporúčal by som aj zobrazenie niektorých starých a zaujímavých historických poštových pečiatok, napr. Bardejov s poštovou trúbkou alebo pečiatku V.TIRNAU, ktorá je najstaršou poštovou pečiatkou z územia Slovenska, príp. iné. J.Mička
Dobrý deň,
vydávanie poštových lístkov je iniciované zväčša filatelistami, takže záleží práve na nich, aké prítlače na lístky budeme vydávať.
Dobrý deň, pani Podolská,
patrí sa neodpovedať na "nevhodné! otázky? Veď otázka bola položená k téme "Poštový lístok - anketa!
Dobrý deň,
prepáčte, ale reagovala som na príspevok p. Mičku.
Vyhlásenie ankety, ako aj jej vyhodnotenie (a teda všetky aktivity ktoré s tým súvisia) boli v tomto roku plne v kompetencii Zväzu slovenských filatelistov.
Dobrý deň,
prepáčte, ale ja som nezazlieval reakciu na otázku pána Mičku ( aj keď to nebolo k téme " Poštové lístky - anketa"), ale ignorovanie otázky Glrikovej! Ak desať rokov zasiela SP poštové lístky a teraz s tým prestane, patrilo by sa to vysvetliť VEREJNOSTI.
Myslím, že odpoveď M. Podolskej je plne vyčerpávajúca. Hľadajte odpoveď vo vedení Zväzu slovenských filatelistov, prečo organizovali tento rok anketu tak ako ju organizovali. Oni by mali dať vysvetlenie VEREJNOSTI.
© 2024 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené