Dobry den,
rada by som sa opytala preco uvadzate v Kontaktoch v predajnych miestach:
21. Košice 1 Poštová 20, 040 01
ked ziadne pracovisko POFIS, dokonca ani okienko tam nie je. Je to myslene ako mozny predaj znamok?
Skoda, ze uz vsetky filatelie z mesta vymizli.
GT
Ja by som tuto temu rad rozsirol o otazku. Preco je Pofis predajna v Bratislave hned 2x, dokonca 500 metrov od seba a v ziadnom inom velkom meste, napr. v Kosiciach, ziadna? Dokonca ani postova priehradka.
Neuvazuje sa o zriadeni ziadnej novej predajni v nejakom inom meste ako Bratislava?
Ak mi budete chciet odpovedat, ze je k dispozicii elektronicky obchod, opakujem otazku preco su dve predjane v Bratislave.
Mimochodom elektronicky obchod nepostacuje pre zberatelov peciatok, chybotlaci, ...
Dobrý deň,
na pošte Košice 1 (Poštová 20, Košice) je oficiálna filatelistická priehradka. POFIS, na základe stálej objednávky pošty Košice 1, pravidelne zásobuje túto priehradku novinkami. Odporúčam Vám opýtať sa priamo na pošte.
V minulosti boli filatelistické priehradky s tovarom POFIS na viac ako 50 poštách po celom Slovensku. Zníženie počtu priehradiek bolo z dôvodu zníženia záujmu o filatelistický tovar.
Predajne v Bratislave sú preto, že aj sídlo POFIS je v Bratislave a predajne (napriek tomu, že sú dve) sú silne navštevované.
Žiaľ, záujem filatelistov má skôr klesajúcu tendenciu a preto zriadenie novej predajne v inom meste by bolo momentálne nerentabilné. Dôkazom toho je aj, že jediný obchodník s filatelistickým tovarom z Košíc s nami ukončil spoluprácu.
Pre zákazníkov z iných končín Slovenska je možnosť objednať si tovar na dobierku, alebo nakúpiť v internetovom obchode.
1, Ak máte záujem o stály odber poštových známok a produktov POFIS , môžete sa prihlásiť na pošte Košice 1. 2, Pečiatkovanie PPP sa nemôže vykonávať na viacerých miestach, lebo na každú akciu je len jedna PPP a tak by nemohla byť aj Bratislave aj v inom meste. Ak máte záujem o príležitostnú pečiatku, aj tak musíte poslať objednávku do Bratislavy.
3, POFIS sa vo svojich predajniach nezaoberá vyhľadávaním a predávaním chybotlačí.
Bohuzial na Poste 1 v Kosiciach som pravidelne a ked sa tam opytate na priehradku, povedia Vam ze ziadna nie je. Priala by som si, aby som sa mylila. Vo vstupnej hale je jedna vytrina s filatelistickym materialom, ale aj to je len expozicia filatelistickeho klubu tusim.
Ak chcete nejaku znamku, otvoria Vam ich klasicke knihy s aktualnymi znamkami a to je vsetko. Ale aj to len na klasickej priehradke, nie priehradke POFIS. Pretoze, aby Vam niekto listoval a vy by ste ukazovali ktore chcete, na to nemaju chut ani cas. Harceky, listy ani ziadny iny material je nedostupny.
Dobrý deň,
po Vašom prvom príspevku sme oslovili Oblastné riaditeľstvo pôst v Košiciach, kde nám po dohode s vedúcim pošty prisľúbili, že na Pošte Košice 1 filatelistickú priehradku označia. Zo strany zákazníka je ale už teraz možné na tejto pošte požiadať o zavedenie stálej objednávky filatelistických noviniek. Ak najbližšie túto poštu navštívite, prosím, skúste sa na priehradku opýtať a ak Vám znovu dajú negatívnu odpoveď, prosím, napíšte nám.
Sme otvorení kritike zákazníkov a budeme radi, ak nás aj naďalej budú informovať o svojich postrehoch a podelia sa so svojimi návrhmi ako zlepšiť služby Slovenskej pošty pre filatelistov.
Na poste KE 1 sluzby filatelistickej priehradky vykonava Hlavna pokladnica (chodba vlavo, za novinovym stankom).
Dobry den,
hned zajtra sa tam vyberiem. Dakujem velmi pekne.
Prosim neberte pripomienky ako kritiku. Ak by nebolo toto forum, tak asi by som to nikomu nepovedala :) Ale mam z neho velmi dobry pocit ze niekoho nazory zaujimaju. Ako som si vsimla, stale odpovedate na dotazy v co najkratsom case a Vas elektronicky obchod je uzasny. Prinasa znamky blizsie k ludom a hlavne dava moznost venovat sa tomuto hobby este viac. Pravdupovediac, odkedy poznam Vas obchod, doplnila som svoju zbierku slovenskych znamok.
Takze pripomienky berte len v dobrom ako este viac skvalitnit uz aj tak kvalitne sluzby tejto stranky.
Dakujem.
GT
Dobrý deň,
v žiadnom prípade sa na žiadne pripomienky nehneváme. Konštruktívna kritika môže len prispieť k zlepšeniu našich služieb. Sme veľmi radi, že sa Vám stránka páči a ste s ňou spokojná.
@ m_gerec: skoda ze som si na Vasu odpoved nespomenula pri svojej navsteve posty. Nasmerovali ma na okienko pre baliky, kde mi povedali ze poskytuju len znamky :) V utorok skusam stastie znova :) Zacina sa to podobat na jednu usmevnu story, este ze tu je super e-shop, bez neho by som bola v KE stratena :)
O dalsich prihodach s Postou 1 v KE budem priebezne informovat.
© 2024 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené