Dobry den
chcem sa opytat a poradit ohladom spolocnych vydani znamok s inymi statmi. Viete mi poradit ako sa dostat prave k zahranicnym vydaniam danej spolocnej emisie, ci uz sucasnych znamok ale i tych z predchadzajucich rocnikov? Napr. sucasne vydanie s Egyptskou republikou alebo predchadzajuce s Indoneziou (harcek Gasparko), s Izraelom (keramika), s Francuzkom (Stefanik)? Dakujem za radu a podnety.
Dobrý deň,
známky a produkty spoločných vydaní, ktoré sme mali, alebo ktoré ešte niektoré aj máme na predaj sú v Katalógu v sekcii Spoločné vydania známok.
Známku spoločného vydania s Egyptom zatiaľ Egyptská arabská republika nevydala. Svoje vydanie chystá v prvom polroku tohto roku.
Dakujem za informaciu. Vidim ze mate francuzku znamku Stefanika. Predavate ich po kuse, ale keby som si objednal 8ks dostanem cely harcek alebo kazdu samostatne?
Známka M. R. Štefánika francúzskeho vydania (2003) vyšla v tlačovom liste so 40 známkami. Naše vydanie bolo v TL s ôsmimi známkami.
Na doplnenie uvádzam, že nie je pravidlom, aby známky spoločného vydania mali jednotnú tlačovú úpravu.
A kde by som mohol zistiť, v akej úprave ich vydali. Nedalo by sa to uvádzať priamo pri týchto známkach v sekcii Spoločné vydania známok? Napríklad vedľa záložiek Autori a Komentáre by mohla byť ďaľšia záložka Špecifikácia, tak ako je to u slovenských známok.
Dobrý deň,
k tým emisiám spoločných vydaní, ktoré boli vydané v posledných rokoch môžeme tlačovú úpravu doplniť do popisu. K starším spoločným vydaniam tieto informácie nemáme. Mohli by ste ich nájsť na webových stránkach príslušných poštových operátorov partnerských krajín, alebo v odborných katalógoch, napr. v nemeckom katalógu MICHEL.
Dobrý deň,
sú nejaké nové informácie ohľadne Egyptskej známky?
A ešte by ma zaujímalo, keby som mal záujem o Francúzsky tlačový list Štefánika, teda 40 známok, či na predajni POFISu v BA máte celé tieto listy, alebo len jednotlivé natrhané známky.
Dobrý deň,
o egyptskom vydaní nemáme zatiaľ žiadne informácie.
Zo zahraničného vydania emisie Štefánik nejaké celé tlačové listy na sklade ešte máme. Napíšte, prosím, do ktorej predajne by ste prišli a my Vám zabezpečíme, aby predajňa uvedené známky mala k dispozícii.
© 2024 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené