Kedy bude zverejnene ake znamky a aky pocet bolo oficialme znehodnotenych po 31.12.2009. Dakujem.
Dobrý deň,
podľa Generálneho zákona o zavedení meny euro v Slovenskej republike ....
§ 42a
Prechodné ustanovenia účinné
účinné od 1. januára 2008
"(2) Do 90 dní od skončenia platnosti poštových známok a poštových celín podľa odseku 1 je poskytovateľ univerzálnej služby povinný vykonať a dokončiť stiahnutie poštových známok a poštových celín, na ktorých je nominálna hodnota uvedená v slovenskej mene, a stiahnuté poštové známky a poštové celiny vrátane prípadných zásob takýchto poštových známok a poštových celín zničiť v spolupráci s ministerstvom."
Množstvo zničených poštových cenín je interná informácia SP, a.s.
To mi chcete povedat, ze pocty znehodnotenych znamok nebudu zverejnene?Aky to ma vyznam pre SP, a.s. Pre zberatelov to isty vyznam ma.....
Je velmi jednoduche pouzit formulku "interna informacia SP", viete ju aj logicky zdovodnit?
Ja osobne si predstavujem, ze SP resp. MDPT poskytne na svojej internetovej stranke zoznam v strukture: , , . Uvital by som aj udaj , stacilo by len prevziat udaje z podnikoveho informacneho systemu SAP.
Som presvedceny, ze tato informacia existuje uz v tejto chvili, ide predsa o vyuctovanie nominalnych hodnot.
V takejto forme by sa aj mohla publikovat v katalogoch, nie pri konkretnej emisii ale v suhrnej tabulke na niektorej z poslednych stran, kde by si kazdy zberatel mohol najst znamku, ktora ho zaujima. Bohuzial, u vyplatnych znamok v pocte znicenych kusov budu zamiesane rozne dotlace na roznych paieroch atd., ale s tym uz nic neurobime.
V tejto chvili by sa mali SP a MDPT zachovat ako seriozni vydavatelia a nic nezatajovat!
Opravujem vety, ktore Vas textovy editor domotal:
Ja osobne si predstavujem, ze SP resp. MDPT poskytne na svojej internetovej stranke stranke zoznam v strukture: CISLO EMISIE, NAZOV EMISIE, POCET ZNICENYCH KUSOV. Uvital by som aj udaj KONECNY NAKLAD, stacilo by len prevziat udaje z podnikoveho informacneho systemu SAP.
© 2024 POFIS - Poštová filatelistická služba. Všetky práva vyhradené