TANGRAM ROSTOKA − Typo:grafik_a poštová známka

Slovenská pošta, a.s., POFIS a Poštové múzeum v spolupráci s BIBIANOU − Medzinárodným domom umenia pre deti pripravili výstavu TANGRAM ROSTOKA − Typo:grafik_a poštová známka.

Výstava bude od 25. apríla 2019 do 27. septembra 2019 otvorená vo výstavných priestoroch Poštového múzea na Partizánskej ceste č. 9 v Banskej Bystrici.

PPP Rostoka

Viac...

Komentovanie produktov

Dovoľujeme si požiadať návštevníkov našej stránky, aby využívali komentáre pri produktoch pre účely krátkeho konštruktívneho komentovania poštových známok a produktov a nie na obchodovanie s vlastným filatelistickým tovarom. Príspevky s týmto obsahom budú ihneď vymazané. Pre tieto účely môžete použiť Pofisfórum.

Ďakujeme za porozumenie.

POFIS

Viac...

Inaugurácia poštových známok Spoločné vydanie so Slovinskom

PPP stará bystrica

Viac...

TANGRAM ROSTOKA − Typo:grafik_a poštová známka

BIBIANA Medzinárodný dom umenia pre deti v Bratislave v dňoch 28.2.2019 – 14.4.2019, a Poštové múzeum v Banskej Bystrici v dňoch 25.4. – 28.9.2019 organizujú výstavu jednému z najvýznamnejších grafických dizajnérov súčasnosti Vladislavovi Rostokovi pod názvom TANGRAM ROSTOKA − Typo:grafik_a poštová známka.

Rostoka_TANGRAM

Viac...

Deň poštovej známky 2018 – Hradčany

Deň poštovej známky 2018 – Hradčany. Poštová známka, FDC a pamätný list, ktoré vojdú do histórie

100.výročie vydania prvých československých známok Hradčany od Alfonsa Muchu si pripomenula vydaním Hradčian česká aj slovenská pošta. Českí filatelisti sa potešili vydaniu písmenkovej známky (A) s kupónmi Sokol v lete a holubica z detailu známky Hradčian.

Viac...

Anketa 2018

Anketa 2018

Viac...

DPZ 2018

DPZ 2018

Viac...

Deň poštovej známky

Vážení filatelisti !

Poštová príležitostná pečiatka "Deň poštovej známky a filatelie" sa bude dňa 18. 12. 2018 nachádzať v predajni POFIS. Od 15:00 bude predajňa premiestnená do zasadacej miestnosti Slovenskej pošty na nám. SNP, kde sa bude konať každoročné podujatie zorganizované ku Dňu poštovej známky.PPP na dni poštovej známky

Viac...

Výstava „Pečiatka v poštových službách“

Slovenská pošta, a. s., Poštové múzeum Vás srdečne pozýva na výstavu pod názvom

„Pečiatka v poštových službách“

Výstava bude sprístupnená od 28. novembra 2018 od 10:00 hod. do 12. apríla 2019 vo výstavných priestoroch Poštového múzea, v budove Slovenskej pošty, a. s., Partizánska cesta 9, Banská Bystrica. V deň sprístupnenia výstavy bude verejnosti k dispozícii príležitostná poštová pečiatka, ktorej autorom je Marek Čapkovič.

Viac...

Inaugurácia poštovej známky: UMENIE - Ikona Krásnobrodskej Bohorodičky

Inaugurácia poštovej známky: UMENIE - Ikona Krásnobrodskej Bohorodičky

Viac...