Inagurácia poštovej známky Československé légie a M. R. Štefánik

Štefanik pozvanka

Viac...

Inaugurácia poštových známok Spoločné vydanie so Slovinskom

PPP stará bystrica

Viac...

Deň poštovej známky 2018 – Hradčany

Deň poštovej známky 2018 – Hradčany. Poštová známka, FDC a pamätný list, ktoré vojdú do histórie

100.výročie vydania prvých československých známok Hradčany od Alfonsa Muchu si pripomenula vydaním Hradčian česká aj slovenská pošta. Českí filatelisti sa potešili vydaniu písmenkovej známky (A) s kupónmi Sokol v lete a holubica z detailu známky Hradčian.

Viac...

Deň poštovej známky

Vážení filatelisti !

Poštová príležitostná pečiatka "Deň poštovej známky a filatelie" sa bude dňa 18. 12. 2018 nachádzať v predajni POFIS. Od 15:00 bude predajňa premiestnená do zasadacej miestnosti Slovenskej pošty na nám. SNP, kde sa bude konať každoročné podujatie zorganizované ku Dňu poštovej známky.PPP na dni poštovej známky

Viac...

Inaugurácia poštovej známky: UMENIE - Ikona Krásnobrodskej Bohorodičky

Inaugurácia poštovej známky: UMENIE - Ikona Krásnobrodskej Bohorodičky

Viac...

Otvorenie Vianočnej pošty

Dňa 14. novembra o 11,30 hod. bude na pošte v Rajeckej Lesnej slávnostné otvorenie tohtoročnej Vianočnej pošty. Pri tejto príležitosti bude tlačová konferencia a k dispozícii bude príležitostná poštová pečiatka.

Vianočná pošta 2018

Viac...

Inaugurácia poštovej známky 100. výročie Česko-Slovenska

Poštová príležitostná pečiatka určená k inaugurácia poštovej známky 100. výročie Česko-Slovenska, bude filatelistom k dispozícii dňa 26. 10. 2018 od 8.00 hod v predajni POFIS do 14:00 hod. Od 15.00 hod. bude slúžiť k slávnostnej inaugurácii v rámci vernisáže výstavy CS Salon 2018 vo výstavnej sieni Bratislavského hradu.Od ďalšieho dňa sa štandardne bude môcť použiť na príslušnej pošte Bratislava 1.Inaugurácia poštovej známky 100. výročie Česko-Slovenska

Viac...

Inaugurácia poštových známok Ochrana prírody: Slovenské minerály

Inaugurácia Ľubietová

Viac...

Prezentácia poštovej známky u emisného radu Umenie: Ladislav Bielik – Muž s odhalenou hruďou

Bielik

Pri príležitosti uvedenia pamätných diel k 50. výročiu odporu proti okupácii Vás dňa 21. 8. 2018 pozývame na prezentáciu poštovej známky Umenie: Ladislav Bielik - Muž s odhalenou hruďou, ktorá sa uskutoční o 11:00 hod. v budove Univerzity Komenského, foyer pri hlavnom vchode.

Slovenská pošta, a.s., bude mať na podujatí príležitostnú listovú priehradku s produktami a príležitostnou poštovou pečiatkou tejto emisie.

Ďaľšie pamätné diela budú:

  • pamätná medaila a zberateľská minca, stánok Mincovňa Kremnica, š.p.
  • suvenírová bankovka, stánok Nunofia, s.r.o.
  • kniha Dubček, stánok Historický ústav SAV

Prezentácie a predaj pamätných diel budú o od 11:00 do 15:00 hod.

Ťešíme sa na Vašu účasť.!

Viac...

150. výročie Múzea mesta Bratislavy

Dňa 11. júla 2018 od 17:00 do 18:30 budeme mať pri príležitosti vydania známky k 150. výročiu založenia Múzea mesta Bratislavy v Starej radnici v Bratislave príležitostnú priehradku. K dispozícii bude aj príležitostná poštová pečiatka:

MMB

Nenechajte si túto udalosť ujsť!

Viac...