Uvedenie poštovej známky "Osobnosti: Božena Slančíková-Timrava (1867 – 1951)"

Srdečne vás pozývame na slávnostné uvedenie novej poštovej známky z emisie Osobnosti: Božena Slančíková-Timrava, ktoré sa uskutoční 6. októbra 2017 o 14:00 hod. v priestoroch Novohradského múzea a galérie v Lučenci.

Pre záujemcov bude k dispozícii príležitostná poštová priehradka s príležitostnou poštovou pečiatkou.

PPP Timrava

Viac...

Inaugurácia známky "Šport: A. Kvašňák, V. Nedomanský, J. Torma počas otvorenia výstavy "Nájdi si svoje hobby ! Olympijské a športové zberateľstvo na Slovensku"

Slovenský olympijský výbor a Múzeum mesta Bratislavy Vás pozývajú do Múzea mesta Bratislavy (Stará radnica) na výstavu SOV - Slovenského olympijského a športového múzea "Nájdi si svoje hobby ! Olympijské a športové zberateľstvo na Slovensku".

Výstava pre verejnosť potrvá od 8. septembra do 8. októbra 2017.

Počas otvorenia výstavy 7. septembra 2017 bude v priestoroch pokladne MMB cca od 15:00 do 17:00 hod. pre záujemcov k dispozícii príležitostná poštová priehradka s príležitostnou poštovou pečiatkou.najdi svoje hobby

Fotografie z inaugurácie poštovej známky.

Viac...

„23rd WORLD OLYMPIC COLECTORS FAIR“ (WOCF)

Slovenská spoločnosť olympijských a športových zberateľov (SSOŠZ) ako súčasť Slovenského olympijského výboru vás srdečne pozýva na Svetové stretnutie zberateľov olympijských a športových memorabílií po názvom „23rd WORLD OLYMPIC COLECTORS FAIR“ (WOCF)", ktoré sa bude konať v reprezentačných priestoroch hotela Gate One v Bratislave v dňoch 8.-10. septembra 2017.

Pre všetkých záujemcov bude dňa 8. 9. 2017 v čase cca medzi 11:00 a 15:00 hod. zriadená príležitostní poštová priehradka aj s príležitostnou poštovou pečiatkou venovanou tomuto podujatiu.

PPP 23rd WORLD OLYMPIC COLECTORS FAIR

Viac...

Radvanský jarmok

Slovenská pošta, a. s., vydáva 8. septembra 2017 poštovú známku „Radvanský jarmok“ v tvare medovníkového srdca.

Počas slávnostného otvorenia Radvanského jarmoku, ktoré sa uskutoční 8. septembra od 15:00 hod. na Námestí SNP v Banskej Bystrici, bude pre záujemcov v samostatnom stánku v čase cca medzi 14:00 a 19:00 hod. zriadená príležitostná poštová priehradka aj s príležitostnou poštovou pečiatkou. PPP Radvanský jaromk

Viac...

Slávnostné uvedenie poštovej známky "Veľká noc 2017: Vajnorská ľudová maľba"

Srdečne vás pozývame na slávnostné uvedenie poštovej známky "Veľká noc 2017: Vajnorská ľudová maľba", ktoré sa uskutoční 9. apríla 2017 počas kultúrno-spoločenského podujatia medzi 15:00 a 18:00 hod. v Dome kultúry Vajnory.

Vajnorská ľudová maľba Pre záujemcov bude k dispozícii príležitostná poštová priehradka a taktiež príležitostná poštová pečiatka.

Viac...

Slávnostné uvedenie poštovej známky "Osobnosti: Jozef Miloslav Hurban (1817 - 1888)"

Slovenská pošta, a.s., Zväz slovenských filatelistov a obec Beckov Vás pozývajú na slávnostné uvedenie poštovej známky z emisie "Osobnosti: Jozef Miloslav Hurban (1817 - 1888)", ktoré sa uskutoční 19. marca 2017 (nedeľa) od 15:30 hod. v Kultúrnom dome Beckov v rámci Celonárodnej spomienky pri príležitosti 200. výročia jeho narodenia. Pre záujemcov bude k dispozícii príležitostná poštová priehradka a taktiež príležitostná poštová pečiatka.

Viac...

Inaugurácia poštovej známky "100. výročie zjavenia vo Fatime"

Fatima Pre záujemcov bude k dispozícii príležitostná poštová priehradka a taktiež príležitostná poštová pečiatka.

Viac...

Vydanie príležitostnej poštovej pečiatky k poslednej rozlúčke s prezidentom Slovenskej republiky Michalom Kováčom

Slovenská pošta, a. s., vydá v deň štátneho pohrebu Michala Kováča príležitostnú poštovú pečiatku, ktorá bude venovaná ucteniu si pamiatky tohto historicky prvého prezidenta novodobej Slovenskej republiky. Príležitostná poštová pečiatka sa začne používať 13.10. 2016 na Hlavnej pošte Bratislava 1, kde bude týždeň k dispozícii pre potenciálnych záujemcov o odtlačok pečiatky.

PPP:Kováč

Viac...