Uvedenie známky v Červenom Kláštore

klastor cyprián

Viac...

Inaugurácia poštovej známky Mních Cyprián

Cyprian

Viac...

Slávnostné vyhlásenie výsledkov Ankety

anketa vyhlasenie

Srdečne pozývame na slávnostné vyhlásenie výsledkov celonárodnej ankety o najkrajšiu poštovú známku a FDC vydané v roku 2023, spojené s ocenením umelcov - tvorcov najkrajších slovenských známok a FDC za rok 2023. Súčasťou programu bude predaj ocenených známok a autogramiáda ocenených. K dispozícii bude príležitostná poštová pečiatka.

Zároveň sa uskutoční otvorenie výstavy "Karol Felix - portréty a známky".

Podujatie sa uskutoční v Divadle Andreja Bagara v Nitre 25.6.2024 o 17:00 hod. Podujatia sa konajú v rámci slávností Nitra, milá Nitra a Cyrilo-metodských osláv 2024.

Viac...

Distribúcia objednávok

Vážení zákazníci,

pre veľké množstvo objednávok, ktoré nám cez víkend prišli, Vás poprosíme o trpezlivosť pri ich vybavovaní. Lehota dodania sa môže predĺžiť aj na 10 až 14 dní. Ďakujeme. POFIS

Viac...

Autogramiáda prezidentskej známky

autogramiáda prezident

Dňa 19. júna 2024 (streda) budeme mať od 14:00 zriadenú príležitostnú poštovú priehradku v autopošte na Nám. SNP v Banskej Bystrici (oproti vchodu do Stredoslovenského múzea - Thurzov dom). K dispozícii bude aj príležitostná poštová pečiatka.

Pán Peter Pellegrini bude mať autogramiádu novo vydaných prezidentských známok od cca 16:00 v priestoroch Stredoslovenského múzea - Thurzov dom. Vstup do priestorov bude podliehať bezpečnostnej kontrole. Poprosíme preto o trpezlivosť.

Viac...

Príležitostná priehradka vo Svite

Pri príležitosti uvedenia poštovej známky "90. výročie založenia spoločnosti Chemosvit" bude 13. júna 2024 zriadená príležitostná poštová priehradka. Známky a produkty vydanej k tejto emisii si budete môcť zakúpiť v priestoroch hotela SPOLCENTRUM vo Svite (Nám. SNP 142) v čase od 14:00 do 16:00 hod. K dispozícii bude aj príležitostná poštová pečiatka.

Viac...

Bratislavské zberateľské dni 2024

Už tento piatok a sobotu sa stretneme na 20. ročníku Bratislavských zberateľských dní. V stánku Slovenskej pošty - POFIS nájdete aktuálne vydania poštových známok a vybraný filatelistický tovar za posledné roky.

K podujatiu sme vydali poštový lístok s prítlačou, dve príležitostné poštové pečiatky a tradične vydáme aj známku s personalizovaným kupónom venovanú BZD.

Akcia sa uskutoční 7. a . 8. júna

Otváracie hodiny: piatok 10:00 - 18:00 sobota 10:00 - 16:00

V piatok bude predajňa POFIS pre účasť na tomto podujatí zatvorená.

Viac...

Predaj novej prezidentskej známky

Predajňa POFIS (Nám. SNP 35, Bratislava) bude v deň vydania novej prezidentskej známky 15. júna 2024 (sobota) otvorená od 8:00 do 12:00.

K dispozícii bude príležitostná poštová pečiatka. Po skončení predaja bude pečiatka na pošte BA 1.

ppp Pele

Viac...

Uvedenie poštovej známky "Ochrana prírody"

hadiar

Viac...

Výsledky Ankety o najkrajšiu známku minulého roka

Do ankety o najkrajšiu poštovú známku za rok 2023 sa zapojilo 854 respondentov z 10 krajín.

Po spočítaní všetkých hlasov vyhrala poštová známka "1400. výročie vzniku Samovej ríše". Autorom výtvarného návrhu je akad. mal. Igor Piačka.

Druhá v poradí je poštová známka z emisného radu Ochrana prírody "Včely", kde autorom emisie je prof. Dušan Kállay a autorom rytiny akad. mal. Rudolf Cigánik. Na treťom mieste sa umiestnila známka "Spoločné vydanie s Arménskom: Kostolík sv. Juraja v Nitrianskej Blatnici", autorom známky je akad. mal. Peter Augustovič.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 27. júla. 2024 v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Slovenská pošta vydá pri tejto príležitosti, poštový lístok s vyobrazením najkrajšej poštovej známky. Každý kto zahlasoval v ankete a uviedol korektne adresu, dostane tento poštový lístok aj s ďakovným textom poštou.

výsledky anketa

Viac...